Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Generator de curent trifazat cu motor diesel Hyundai DHY22KS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

388714 lei
Brand
Hyundai
Cod produs
DHY22KSE
Pe stoc
Nu
Descriere
Avantaje: Generator de curent trifazat cu motor diesel Hyundai DHY22KSE
Modelul se livreaza in varianta insonorizata
Motor diesel 4 timpi de 21 kW cu senzor pentru nivel scazut de ulei
Afisaj digital multifunctional
Dotat cu stabilizator de tensiune si protectia la scurtcircuit
Pornire electrica cu baterie inclusa
Descriere: Generator de curent trifazat cu motor diesel HYUNDAI DHY22KSEGeneratorul diesel trifazat DHY22KSE este un generator diesel puternic trifazat de la Hyundai. Potrivit pentru alimentarea echipamentelor trifazate din casa, afacere sau fabrica, acest grup electrogen diesel are o putere maxima de 11 kW.
Alimentat de un motor diesel HY490 de 28 CP, generatorul DHY22KSE este capabil sa produca o putere nominala de 20 KVA/16 kW.
Generatorul diesel DHY22KSE este echipat cu un alternator AVR pentru a produce energie curate.Este potrivit pentru alimentarea echipamentelor electronice sensibile, cum ar fi televizoare, PC-uri si laptop-uri, in casa sau in afacerea dvs.
Generatorul diesel trifazat DHY22KSE poate fi pornit cu o cheie sau conectat la un sistem ATS (Comutator de transfer automat), care va porni automat generatorul atunci cand este detectata o pierdere de energie a proprietatii. Cand curentul revine de la retea, modulul ATS va opri generatorul in siguranta.
Acesta este ideal pentru cei care trebuie sa garanteze o putere constanta - de exemplu, daca rulati servere sau aveti unitati frigorifice.
Generatoarele diesel de 1500 rpm sunt ideale pentru instalarea statica pentru puterea primara zilnica, precum si pentru utilizarea obisnuita a generatorului de rezerva.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura