Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Motosapa Ruris DAC 7000ACC3, 7 CP, benzina, 3 viteze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

345288 lei
Brand
Ruris
Cod produs
70002022ACC3
Pe stoc
Nu
Descriere
Motosapa Ruris DAC 7000ACC3 cu cutie de viteze in doua trepte inainte si una inapoi.

Ruris pune la dispozitia clientilor o motosapa puternica si eficienta pentru maruntirea solului din solarii sau gradini.

In mai putin de 30 minute o suprafata de 500 mp este gata de insamantat sau pregatita pentru plantat.

Pentru zonele inguste la capatul de rand din solarii, gradini, motosapa se poate intoarce prin actionarea cutiei de viteze pe mersul inapoi. Astfel motosapa DAC face fata in orice conditii de exploatare.

Suplimentar, motosapa DAC 7000 are un cuplu de transmisie cu 25% mai mare fata de utilaje in gama de putere cuprinsa intre 5.5 CP si 7 CP. Astfel utilizatorul beneficiaza de motosapa cu un cuplu marit, la un consum constant de 1 litri benzina/ora.

Caracterizare Motosape si Motosapatoare

Motosapele/Motosapatoarele au ca si caracteristica sistemul de transmisie, tractiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul suruburilor rotile de transport sau frezele sapatoare in functie de utilizare.

Motosapele/Motosapatoarele sunt in principal concepute pentru functia de sapare cu ajutorul frezelor de sapatoare, montate cu suruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tractiunea (osia motoare) si masina propriu-zisa formeaza un ansamblu inseparabil si nu pot functiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de masini Motosapa/Motosapatoare nu se pot monta scule ce pot fi actionate prin ridicare, coborare, biela-manivela sau care pot fi actionate de o priza de putere asa cum este in cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosapatoare se pot monta accesorii ce functioneaza exclusiv prin tractare si nu necesita aprobarea producatorului pentru montajul acestora.

Set de livrare:

Roata frontala pentru transport

Set freze reglabile

Discuri de protectie laterale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura