Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Motosapa AGT 7500 Premium, Honda GP200, 6.5 CP, benzina

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42765 lei
Brand
AGT
Cod produs
PFAGT7500GP20
Pe stoc
Nu
Descriere
Motosapa pe benzina AGT 7500 Premium cu motor Honda GP200, putere 6.5 CP, roti de cauciuc mari (4.00-8), freze detasabile si plug de bilonat fix.

Motosapa AGT 7500 PREMIUM este proiectata pentru a satisface toate cerintele utilizarii in lucrari de prelucrarea a solului in gospodarii si gradini.

Transmisia directa cu ambreiaj multidisc in baie de ulei, cutia deviteze din fonta si motorul HONDA GP200 o fac alegerea perfecta pentru soluri tari si pentru o utilizare intensiva.

Respecta standardul de securitate EN709 pentru o utilizare in deplina siguranta: transmisie inversata, maneta transmisie cu dubla actionare, protectie suplimentara pentru toba, aparatori de cutite cu grosime de 2 mm si latime de 600 mm, cutie de viteze cu punct neutru intre vitezele de mers inainte si mers inapoi si distantele minime dintre pozitia operatorului si cutitele de frezare.

Avantaje:

Lungimea si pozitia ghidonului ofera o manevrabilitate sporita si un efort minim din partea utilizatorului.

Maneta de reglare rapida a ghidonului in lateral permite rotirea ghidonului in timpul lucrului pentru evitarea obstacolelor sau pentru virare.

Maneta de reglare rapida a inaltimii ghidonului

Freze cu diametru de 350 mm, cutite elicoidale durabile din otel tratat termic cu grosime de 6 mm si latime de 40 mm si discuri de capat.

Sistem de transport al frezelor.

Sistem rapid de montare a motosapei: ghidonul se fixeaza cu usurinta pe cadru iar cutitele frezelor sunt deja montate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura