Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2962)

Cazan pentru tuica, cu amestecator Des Stabil 100 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

66585 lei
Brand
STABIL100L/30
Pe stoc
Nu
Descriere
Cazanele din seria STABIL sunt aparate pentru distilarea bauturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual.

Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat in focar produs din tabla metalica cu laminare rece. Incarcarea se face prin inlaturarea capacului la fel ca si modelele basculante, iar golirea cazanului prin orificiu de scurgere. Cazanul si capacul sunt conectate prin intermediul unei flanse din otel inoxidabil de 4 mm si a unei garnituri de 5 mm grosime. Conectarea cazanului si a racitorului cu teava de legatura, se face cu ajutorul unui sistem tri-clamp, unde exista o garnitura de silicon de 2 mm. Toate piesele care ajung in contact cu masa de fructe fermentata, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru electrolitic de cea mai inalta calitate. Cuprul este conductor de caldura foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici si are un efect foarte pozitiv asupra gustului si mirosului distilatului, dovedit mai bine decat orice alt metal (aluminiu, otel inoxidabil, etc.). Din acest motiv distilatele precum tuica sau palinca, produse in distilatoare din cupru au gust si miros mai deosebit.

Produsul poate fi achizitionat cu sistemul de racire din inox de 30 L pe flux de apa continuu sau sistemul clasic de 200 L cu serpentina in 6 filete.

Descrierea produsului:

Noul racitor PH-30 STANDARD este prevazut pentru inlocuirea modelelor clasice de racire de 200 L. Partea superioara este fabricata din tabla de inox cu grosimea de 0,8 mm. Cupele interioare sunt modelate prin presare. Placile interioare sunt realizate din cupru. Grosimea exterioara este de 1 mm. Cele patru tevi racire sunt realizate din cupru, iar dimensiunile tevii sunt de 15 x 0,8 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura