Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2962)

Desciorchinator electric cu pompa Eno Arno 15 inox, 1.5 kW

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1149885 lei
Brand
047-855-233
Pe stoc
Nu
Descriere
Desciorchinator electric echipat cu o pompa centrifugala pentru transferul mustuielii in interiorul cisternelor de fermentare.

Desciorchinatoarele din gama Arno sunt destinate uzului casnic si profesional, pentru desciorchinarea si apoi zdrobirea strugurilor.

Sunt realizate din inox alimentar si actionate de un motor monofazat cu puterea de 1,5 kW, iar sistemul de desciorchinare cu palete realizeaza, in acelasi timp, si zdrobirea boabelor.

Cuva prezinta un snec care transporta strugurii in zona de zdrobire, desciorchinarea fiind realizata de un ax cu palete din inox alimentar catre o sita din acelasi material. Zdrobirea boabelor este realizata de lovirea strugurilor de catre paletele axului de desciorchinare, iar evacuarea ciorchinilor are loc prin partea laterala opusa sistemului de angrenare, avand in dotare o pompa din inox ce usureaza manipularea mustuielii.

Dimensiunea stutului de evacuare a boabele zdrobite este de 50 mm, pompa avand capabilitatea de a impinge mustuiala pana la o inaltime de 5 m si o lungime de 15 m.

Productivitatea este de pana la 2.000 kg/h.

Producator: Enoitalia SRL - Italia

Date tehnice:

Mod de actionare:  motor electric

Putere motor:  1.5 kW / 2 CP

Material: Integral inox

Tambur desciorchinare: Iinox

Diametru pompa:  50 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura