Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2897)

Masina de tuns gazon, benzina, Texas ZT 5110TR/WE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31947 lei
Brand
480090066589
Pe stoc
Nu
Descriere
Descriere:

Masina de tuns gazonul cu motor pe benzina, autopropulsata, 3 in 1 si dotata cu sistem inovator de manevrare cu roti frontale pivotante.

Cu o masina de tuns iarba cu roti directionale beneficiati de o manevrabilitate maxima in gradina. Razoarele de flori, copacii, tufisurile etc. se ocolesc foarte usor deoarece roata frontala pivotanta se poate roti, evitati ridicarea sau rasucirea masinii de tuns iarba cand schimbati directia. In plus, roata frontala poate fi blocata pentru a merge doar drept, ca orice masina de tuns gazonul clasica.

Masina dispune de autopropulsie: acesta ofera o manevrabilitate mult superioara unei masini de tuns gazonul traditionale; in timp ce efortul dumneavoastra se diminueaza considerabil deoarece motorul termic actioneaza si rotile din spate care imping masina mai ales atunci cand sacul colector este aproape plin cu iarba, suprafata este mare, prezinta denivelari, ocoliti diverse obstacole (pomi), sau doriti sa tundeti gazonul in diferite directii.

Masina de tuns gazonul cu motor termic ofera un grad de libertate de miscare si putere mult mai mare decat in cazul uneia cu motor electric. Este recomandata pentru suprafete de gazon mari sau iarba inalta.

Masina de tuns gazonul are trei functii:

- colectare - se foloseste in cazul in care iarba nu este foarte inalta si in cazul in care gazonul se tunde mai des. Astfel cosul nu necesita des golirea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura