Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2897)

Masina de tuns gazon Viking MB 545.1 VE, 3.2 CP, 43 cm, 60 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

505885 lei
Brand
63400113426
Pe stoc
Da
Descriere
Motor Briggs & Stratton iS puternic, cu pornire electrica, pentru o buna eficienta de cosire si carcasa usoara din polimer foarte rezistent cu rama din tabla de otel.

Actionare continua Vario, bara cu reglaj triplu pe inaltime, cu grinda transversala si reglaj central al inaltimii de taiere cu 7 trepte.

Excelente proprietati de taiere si colectare, pentru suprafete de pana la 1200 mp.

Cu cos de colectare a ierbii voluminos, de 60 litri, in design confort.

Dotare de serie:

Tractiune roti

Actionarea pe roata motorizata usureaza cosirea gazonului in special in cazul suprafetelor mai mari si a pantelor. O manuire a manetei de comanda si cositoarea se pune in miscare. In functie de model cositoarele VIKING sunt dotate cu una sau cu trei trepte de avans.

Cutit in forma de morisca

Cutitul tip morisca produce in carcasa aerodinamica un curent de aer puternic, care indreapta iarba inainte de taiere si sufla iarba taiata in cosul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos si o buna eficienta de taiere si colectare sunt garantate.

Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplere

La toate cositoarele VIKING cu aruncare in spate in cosul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizeaza momentul potrivit de golire.

Roti cu rulare usoara

Rotile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste si fiabile. Rotile motoare sunt prevazute cu un profil de stabilitate la tractiune si directie.

Pornire electronica la cheie

Rotiti pur si simplu cheia ca pentru pornirea unui autoturism.

Date tehnice:

Motor: in 4 timpi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura