Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2897)

Compresor cu piston Ruris AirPower 5000 Plus, 50 L, 8 bar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

126385 lei
Brand
5000PLUS21
Pe stoc
Nu
Descriere
Compresorul Ruris Air Power 5000 este construit pentru alimentarea si deservirea lucrarilor in garaj, gradina si atelier. Componentele compresorului sunt atent selectionate pentru a putea lucra si livra aer continuu accesoriilor ce ii sunt atasate de catre utilizator.

Compresorul este construit cu doua circuite de iesire a aerului, fiind pregatit astfel pentru a deservi doi operatori concomitent. Totodata, fiecare circuit are monitorizare independenta a ratei de presiune indicata pe barometru.

Compresorul RURIS are in dotarea standard un robinet care fixeaza rata de presiune in functie de aplicatia accesoriilor care se monteaza la furtunul compresorului.

Datorita posibilitatii de fixare a ratei de presiune, accesoriile sunt protejate si nu se pot deteriora, iar consumul de aer scade, lucru care are ca avantaj un consum redus de energie si implicit mai putin zgomot.

Butelia de 50 litri, cu care este echipat compresorul, poate livra un volum mare de aer pentru a sustine o perioada lunga de timp o presiune de 8 bar.

Capota blocheza zgomotul produs de pistonul compresorul si ofera un confort sporit in timpul utilizarii.

Manerul este montat ergonomic pentru o deplasare rapida.

Cuplarea furtului de inalta presiune este facuta cu ajutorul cuplajului rapid cu care este echipat compresorul RURIS.

Utilizatorii industriali din constructii, acolo unde vopseaua trebuie aplicata uniform si fara impuritati, pot folosi cu succes compresorul RURIS Air Power 5000, care poate livra caliatatea de care acestia au nevoie pentru un rezultat perfect.

Date tehnice:

Tip motor: Electric

Tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz

Putere motor: 1.5 kW / 2 CP

Turatie: 2850 rpm

Volum rezervor: 50 l

Debit aer aspirat maxim: 180 l/min.

Presiune maxima de lucru: 8 bar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura