Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2962)

Masina de tuns gazon Ruris RXM777, 4.5 CP, 51 cm, 65 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

241385 lei
Brand
777RXM2021
Pe stoc
Da
Descriere
Masina de tuns gazon Ruris RXM777 propusa de inginerii Ruris vine sa schimbe modul de abordare legat taierea si intretinerea gazonului. Acest produs este perfect construit pentru a raspunde exigentelor clientilor care doresc fiabilitate, timp redus de lucru si intretinere usoara a masinii de tuns gazon RURIS. Puterea si autopropulsia vin sa sustina performanta pe gazon.

Manevrabilitatea la 360 grade si precizia de taiere a gazonului in timpul utilizarii incepe de la momentul in care autopropulsia lanseaza masina de tuns gazon la firul ierbii. Precizia de taiere este data de forma cutitului cu functie double mulcing, care face ca structura firului de iarba sa aiba o taietura uniforma dupa trecerea lamei si astfel sa nu existe urme lasate pe firul de iarba. In acest fel, firul de iarba pastreza o structura uniforma si compacta, lasand un aspect verde continuu.

Manevrabilitatea si mobilitatea in timpul utilizarii fac ca taierea sa fie efectuata perfect circular chiar daca este schimbata brusc directia de mers pentru a ocoli copacii ornamentali. Astfel, RURIS RXM777 devine singura masina care poate taia iarba si in zonele ornamentale dintre iarba si trunchiul copacului, lucru care pana azi nu putea fi facut dintr-o singura trecere sau cu o singura operatie.

In acest mod, gazonul isi pastreaza directia de taiere, iar perimetrul arbustilor care innobileaza gradina se unesc intr-un singur peisaj si anume perfectiunea la firul ierbii.

Maneta de control centralizat a masinii de tuns gazon RURIS RX777 regleaza inaltimea de taiere a gazonului, pentru ca aceasta sa fie uniforma, chiar si in zonele denivelate sau in panta.

Sasiul este construit pentru a rezista la o constructie pe trei roti si o autopropulsie puternica generata de forma mare a motorului ales de inginerii RURIS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura