Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2962)

Generator open-frame Stager FD 3000E+ATS, 2.5kW, monofazat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

305785 lei
Brand
5160003000ATS
Pe stoc
Nu
Descriere
Descriere:

Generator de curent monofazat, compact, fiabil, usor de manevrat si utilizat. Recomandat atat utilizatorilor casnici cat si celor industriali, profesionali.

Generatorul poate fi utilizat si impreuna cu automatizarea din dotare, astfel incat acesta sa porneasca automat atunci cand bransamentul de la retea nu mai are tensiune. Reprezinta echipamentul ideal in cazul alimentarii in regim de avarie a consumatorilor vitali (iluminat, sisteme de supraveghere, incalzire, alimentare cu apa, frigidere, etc., cu respectarea limitei de putere).

Motor termic puternic de 6.5CP, pe benzina, in patru timpi, consum redus de combustibil si care indeplineste normele EURO5 in materie de poluare a mediului.

Regulator automat de tensiune (AVR) care limiteaza fluctuatiile tensiunii produse de alternator.

Panoul de control al generatorului, intuitiv si usor de utilizat, inglobeaza majoritatea functiilor si comenzilor generatorului:

- display digital 3 in 1 cu afisaj pentru: tensiune, frecventa si ore de functionare.
- led de avertizare presiune ulei - semnalizeaza utilizatorului atunci cand nivelul de ulei din baie scade
- siguranta termica care intrerupe furnizarea tensiunii atunci cand echipamentul este suprasolicitat, protejand astfel echipamentul.

Kit roti pentru deplasare pe distante scurte, in caz de nevoie, si maner pentru manevrare rabatabil, pe carcasa generatorului, pentru ruducerea dimensiunilor echipamentului. Manerul este dotat cu burete cauciucat care asigura o prindere ferma a acestuia si stift pentru blocare/deblocare.

Sasiu construit pe un cadru metalic tubular de protectie, si dotat cu tampoane din cauciuc pentru sporirea stabilitatii si reducerea vibratiilor din timpul functionarii.

Acces facil la filtrul de aer pentru o curatare sau inlocuire usoara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura