Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2890)

Tractoras de tuns iarba Stihl RT 4082, 452 cmc, 10.3 CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1920385 lei
Brand
61402000005
Pe stoc
Nu
Descriere
Tractoras de tuns iarba Stihl RT 4082, echipat cu motor in 4 timpi Briggs & Stratton cu putere de 10.3 CP. Latime de taiere 80 cm, recomandat pentru suprafete de pana la 4000 mp de gazon. Compact si manevrabil, este perfect daca doriti sa tundeti gazonul cu precizie.

Datorita cercului mic de intoarcere si a vederii neobstructionate in fata, puteti lucra deosebit de eficient, in special in gradini cu copaci, arbusti si straturi de flori. Scaunul soferului poate fi mutat si reglat la o inaltime confortabila, fara scule. Cadrul adanc al cositoarei cu rola asigura montarea si demontarea fara efort. Cu autopropulsia cu o singura pedala, directia de mers se poate schimbata in mod convenabil intre inainte si inapoi, folosind o maneta de mana pentru a facilita manevrarea rapida. Lamele puntii de cosire pot fi de asemenea cuplate si decuplate foarte usor de la panoul de control.

Cosul colector de colectare a ierbii cu o capacitate de 250 de litri poate fi usor deschisa de pe scaunul soferului tragand manerul cu arc, prin care resturile sunt complet basculate. Sistemul de gestionare a resturilor asigura cea mai buna colectare posibila a ierbii pe intreaga latime de taiere. Puteti alege si sa dotati aceasta masina de tuns cu un mulcitor. In acest caz, resturile de iarba sunt lasate pe gazon ca ingrasamant natural pentru a promova cresterea gazonului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura