Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2897)

Masina de tuns iarba, pe benzina, Stihl RM 443 T, 2.8 CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

258635 lei
Brand
63380113415
Pe stoc
Nu
Descriere
Masina de tuns iarba pe benzina Stihl RM 443 T, cu autopropulsie, echipata cu un motor in 4 timpi Briggs & Stratton 550 EX cu putere de 2.8 CP, latime de lucru 41 cm.

Cu o latime de taiere de 41 cm, masina de tuns iarba STIHL RM 443 T este ideala pentru gradinarii ocazionali care isi doresc o manevrare agila si rapida. In special pe gazon de dimensiuni medii, angrenajul sau cu o viteza pentru mai putin efort, asigura o tundere rapida. Detaliile bine gandite, cum ar fi manerul super moale si rotile cu rotire usoara ofera o manevrabilitate confortabila. Pe aceasta masina de tuns iarba, indicatorul de nivel de pe cosul de colectare a ierbii va arata cand a venit momentul sa goliti cosul.

Pentru usurinta de lucru, cosul din plastic de colectare a ierbii este usor de deschis si de golit, datorita unui mecanism rabatabil de deschidere. Reglarea centrala a inaltimii de taiere poate fi ajustata la inaltimea dorita a gazonului in sase setari. Daca doriti sa si mulciti peluza folosind RM 443 T, aceasta masina de tuns iarba pe benzina poate fi transformata si intr-o masina multifunctionala, cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura