Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Acumulator Li-Ion Milwaukee M18 B5, 18 V, 5.0 Ah

0 stars: 0.00 din 0 pareri

86751 lei
Brand
Milwaukee
Cod produs
4932430483
Pe stoc
Da
Descriere
Asigura o autonomie de pana la 2,5 ori mai mare, cu pana la 20% mai multa putere si o durata de exploatare a acumulatorului de pana la 2 ori mai mare comparativ cu celelalte tehnologii Litiu-ion si/sau cu tehnologiile anterioare de acumulatori Milwaukee. (Rezultatele depind de scula si aplicatie).

Protectie REDLITHIUM-ION cu sistemul de protectie digitala in sarcina Milwaukee REDLINK care previne deteriorarea sculelor cu acumulatori chiar si in conditii de utilizare abuziva.

Monitorizarea individuala a celulelor asigura incarcarea si descarcarea optima a acumulatorilor, pentru o durata de exploatare mai mare.

Constructie metalica durabila a acumulatorilor cu separatoare sensibile la soc care impiedica defectarea pachetului in caz de vibratii excesive sau caderi.

Sistemul de protectie impotriva apei directioneaza apa departe de componentele electronice, in afara pachetului de acumulatori.

Poate fi utilizat la temperaturi extreme de pana la -20 C fara compromisuri in ceea ce priveste autonomia si durata de exploatare acumulatorului.

Indicatorul incorporat pentru nivelul de incarcare al acumulatorului ii ajuta pe utilizatori sa maximizeze eficienta autonomiei acumulatorului.

Furnizat in blister.

LIVRARE SI GARANTIE:

Livrare: 1-7 zile lucratoare

Perioada de garantie: 24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura