Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Motosapa pe benzina Stihl MH 685, 3.9 CP, 2 viteze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3387 lei
Brand
Stihl
Cod produs
62410113932
Pe stoc
Nu
Descriere
Motocultorul Stihl MH 685 este rapid, durabil, eficient si potrivit pentru o gama larga de tipuri de sol si sol. Chiar daca motorul pe benzina ara noile brazde cu putere, manipularea masinii este inca confortabila. Acest lucru este posibil prin elementele anti-vibratii dintre carcasa cutiei de viteze si ghidon, precum si prin distributia inteligenta a greutatii motosapei.

Inaltimea si latimea ghidonului pot fi reglate dupa cum este necesar pentru a garanta confortul maxim de functionare. Poate fi pliat pentru depozitare.

Masina ruleaza atat inainte, cat si inapoi, in timp ce pintenul de frana asigura un control de precizie.
Daca este necesar, latimea de lucru poate fi, de asemenea, redusa de la 85 cm la 60 cm la plantarea culturilor aproape una de alta.

O cutie de viteze robusta din aluminiu, axul melcat din otel intarit si roata melcata din aliaj de bronz asigura, de asemenea, o durata de viata lunga.
Perechea de roti din spate sunt rabatate in timpul functionarii, dar pot fi utilizate pentru transportul sau depozitarea motocultorului Stihl MH 685.

Caracteristici constructive:

Actionare simpla a manetei de acceleratie

Motocultorul STIHL poate fi directionat folosind ambele manere. Acceleratia este la indemana manerelor, astfel incat maneta de viteza de pe ghidon poate fi actionata cu degetul mare in timpul directiei. Drept urmare, puterea motocultorului poate fi controlata exact la prelucrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura