Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2890)

Invertor sudare ProWELD MMA-160LCD, MMA/LiftTIG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95335 lei
Brand
4551MMA160LCD
Pe stoc
Nu
Descriere
Cel mai nou model de invertor pentru sudare Proweld, MMA-160LCD.

Nou: Tu selectezi grosimea materialului iar aparatul iti va indica curentul de sudare sau grosimea electrodului recomandat.

Tehnici de sudare utilizabile
Aparatul poate sa sudeze cu electrozi inveliti atat rutilici cat si bazici, prin procedeul MMA sau in mediu protejat, cu argon si electrod de tungsten, prin procedeul Lift TIG (*).

Inglobeaza cele mai noi tehnologii si functionalitati disponibile in acest moment.

Hot Start: aparatul produce un boost al tensiunii de iesire ce usureaza initierea arcului electric.

Anti Stick: reduce curentul de sudare cand electrodul este in scurt-circuit. Impiedica sudarea electrodului la material. Intensitatea acestei functii poate fi reglata de la 0 la 10.

Arc Force: Capacitatea de a suda cu un arc foarte scurt, chiar si atingerea materialului de sudare. Cel mai potrivit pentru pozitii / electrozi dificili. Intensitatea acestei functii poate fi reglata de la 0 la 10.

VRD: Voltage Reduction Device, aceasta functie are ca scop reducerea riscului de electrocutare accidentala prin atingerea electrodului. Tensiunea la bornele aparatului, cand circuitul este deschis are mai putin de 20 de volti.
Deoarece in anumite situatii aceasta functie poate ingreuna initierea arcului, invertoarele de sudare Proweld, din seria DLS si DLS LCD permit activarea si dezactivarea acestei functionalitati, prin apasarea prelungita, timp de 5 secunde, a butonului de functii, in modul MMA.

Aparatul de sudura ProWELD MMA 160 LCD este construit avand la baza ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura, tehnologia IGBT, cu sursa de curent asistata de microprocesor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura