Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2890)

Tractoras de tuns iarba Stihl RT 5097 C, 500 cmc, 11.1 CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2023885 lei
Brand
61602000023
Pe stoc
Nu
Descriere
Tractorasul de gazon Stihl RT 5097 C va tunde fara efort suprafete mari de pana la 6000 m.
Cu gradul ridicat de confort al conducerii si comenzile clar dispuse, aceast tractoras ofera trasaturi bine gandite pentru cosit fara efort.
Pentru a obtine cea mai confortabila pozitie de lucru, puteti regla cu usurinta scaunul cu arc fara a utiliza unelte.
Datorita modului simplu de reglare a inaltimii de taiere si a ambreiajului lamei electromagnetice pentru activarea si dezactivarea puntii de cosit, obtineti performante ridicate de cosit si un finisaj de calitate superioara.
Sistemul de management al capturilor de pe ambele parti ale puntii de cosit aduna iarba pe toata latimea de taiere si o indreapta catre lamele de taiere.
Unitatea confortabila cu pedala va permite sa manevrati precis masina de tuns iarba, oferindu-va un control complet, perfect pentru peluze cu paturi de flori si arbusti.
Aveti posibilitatea sa schimbati directia de deplasare a tractorului de gazon de la trecerea la treapta de viteza inversa cu o singura actiune.
Datorita manerului practic in forma de curba, cosul colector de 250 de litri poate fi golit fara efort de pe scaunul soferului. Si, cosul colector din polimer este foarte usor de curatat.

Caracteristici constructive:

Anvelopele
Pneurile mari de gazon ale tractorasului de gazon STIHL ajuta la protejarea gazonului. Datorita designului rotunjit al pneurilor, acestea reduc formarea cailor de rulare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura