Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 10 ani.
4.55
4 stars: Foarte bun
107 pareri
Produse (2962)

Suflanta de frunze Ruris A7, 26 cmc, 1 CP, 2 functii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

91885 lei
Brand
70012016
Pe stoc
Da
Descriere
Suflanta Ruris A7 este echipata cu un motor pe benzina in 2 timpi si putere 1 CP.
Este destinata lucrarilor de intretinere a parcurilor, curatarea pavelelor, aleilor pietonale, stadioanelor, precum si pentru colectarea frunzelor in lucrarile de toamna.
Suflanta Ruris este un produs multifunctional, adica are 2 functii: O functie este pentru asiprarea frunzelor, iar ce-a de a doua este pentru curatarea aleilor, etc., cu ajutorul debitului puternic de aer pe care il degaja turbina.
In cazul frunzelor colectate in sacul cu care este dotata Suflanta RURIS, acestea sunt maruntite inainte de a ajunge in sacul colector, tocmai de aceea pentru a crea mai mult spatiu in interiorul sacului si pentru a permite utilizatorului un timp indelungat de lucru.
Totodata manevrabilitatea usoara de care da dovada Suflanta RURIS permite utilizatorului sa poata folosi pe tot parcurului zilei produsul cu ambele functii.
Suflanta RURIS isi gaseste aplicabilitatea si in curatarea echipamentelor agricole incarcate cu praf sau resturi de paioase uscate, unde accesibilitatea si indepartarea acestora este redusa din cauza constructiilor acestor tipuri de echipamente.

Consumul redus de carburant si manevrabilitatea permit oricarui utilizator fara cunostinte tehnice sa poata folosi produsul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura