Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Scule, unelte si accesorii

Membru Bizoo de 11 ani.
4.56
4 stars: Foarte bun
109 pareri
Produse (3336)

Motosapa pe benzina Ruris DAC 6500K, 7 CP, 3 viteze

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2239 lei
Brand
Ruris
Cod produs
6500K2017
Pe stoc
Da
Descriere
Motosapa puternica ce se foloseste pentru maruntirea solului din solarii sau gradini.
Destinata suprafetelor cuprinse intre 300 si 3000 mp, poate deservi rapid gradina dumneavoastra.
Motorul este fabricat de catre General Engine, fiind in 4 timpi, lucru care determina o intretinere usoara in timp de catre orice operator care nu are cunostinte avansate in industria mecanica.
Cutia de viteze cu pinioane dispune de 3 trepte de viteze, 2 inainte si 1 treapta in marsarier reprezentand un avantaj in diminuarea timpului pentru maruntirea solului. Acest lucru conduce la o sapatura perfecta a solului si la o scadere a consumului de carburant.
Modelul Ruris DAC 6500K dispune de o accesorizare mare, datorita fortei pe care o dezvolta cutia de viteze.
Accesoriile care se pot atasa sunt: plug cu o brazda, rarita, dispozitivul de scos cartofi, adaptorul pentru copierea solului-adaptor pentru plug, rotile metalice 3.00-6 sau 4.00-8, roti cauciuc 4.00-8, remorca cu sarcina de pana la 500kg.
Toate accesoriile disponibile care echipeaza motosapa Ruris DAC 6500K au ca beneficii diminuarea costurilor operatiilor dupa maruntirea solului, fara a mai fi nevoie de achizitia unui utilaj separat.
Motosapa Ruris DAC 6500K ofera clientilor Ruris confort si rapiditate in maruntirea solului, la cel mai mic cost.

Caracterizare Motosape si Motosapatoare
Motosapele/Motosapatoarele au ca si caracteristica sistemul de transmisie, tractiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul suruburilor rotile de transport sau frezele sapatoare in functie de utilizare.
Motosapele/Motosapatoarele sunt in principal concepute pentru functia de sapare cu ajutorul frezelor de sapatoare, montate cu suruburi pe singura osia motoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura